Skip to main content

VAN ALLE MARKTEN THUIS

AANNEMERSBEDRIJF

Renovatie van uw woning of bedrijfspand, een verbouwing van uw huis of de bouw van een compleet nieuw gebouw van het fundament tot aan de nok; alles is mogelijk voor het team van Hebel. De specialisatie ligt daarbij op het uitvoeren van complexe klussen en het renoveren van oude panden, met een perfect eindresultaat.

DE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden zijn legio:

Het aanbouwen van een serre, een opknapbeurt van uw woonkamer of keuken, het plaatsen van een nieuwe badkamer, het leggen van een vloer of het plaatsen van een dakkapel, alle voorkeuren kunnen worden aangegeven.

Het team van Hebel beschikt over eigen timmermannen, metselaars, stukadoors, tegelzetters en schilders en is zodoende in staat iedere gewenste opdracht – groot of klein – voor zijn rekening te nemen. Onze vaklieden staan garant voor een zorgvuldige afwerking van iedere klus.

Hebelgroep kan ieder gewenst ontwerp realiseren, maar werkt bovendien samen met een vaste architect. Het is dus eveneens mogelijk samen tot een tekening te komen die geheel aan uw wensen voldoet. Bovendien biedt Hebel aan om u te begeleiden in de contacten met de gemeente, als het gaat om bijvoorbeeld de aanvraag van uw bouwvergunning.