Wie zijn we?

Wat er ook nodig is voor uw huis of bedrijfspand: de Hebelgroep staat tot uw beschikking. Nieuwbouw, verbouw, renovatie, het team van Hebel brengt iedere klus tot een goed einde en levert een professioneel eindresultaat af. De Hebelgroep, opgericht door Gregor Rychlinski en gevestigd in Zeddam in de Achterhoek, is op die manier breed inzetbaar voor alle mogelijk denkbare projecten, die we met ons eigen team uitvoeren.

Hebel beschikt over ruim 20 jaar ervaring als aannemer en keukenbouwer. Dit stelt ons in staat ieder project van a tot z volledig te verrichten; alles is mogelijk, aan alle wensen kan worden voldaan. De klant staat centraal bij Hebel. We zijn een serieuze partner voor grotere projecten en doen alle werkzaamheden die in de bouw voorkomen.

Ons doel is ervoor zorgen dat u nergens meer omkijken naar heeft. Van de sloop van (een deel van) uw pand, als dat nodig is, tot aan het afleveren van de sleutel wordt de klant alles uit handen genomen. U hoeft niets te doen, behalve uw wensen aangeven. Complete renovatieprojecten behoren tot de specialiteit van Hebel, maar geen klus is onmogelijk.

Contact

De bouw van een geheel nieuw pand, aanpassingen aan een bestaand gebouw, een nieuwe badkamer, een op maat gemaakte en volledig naar wens ingerichte keuken of interieur, altijd met inbegrip van alle noodzakelijke installatiewerkzaamheden.

Wilt u meer informatie, dan bent u van harte welkom om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. Naar aanleiding daarvan ontvangt u een vrijblijvende offerte.
U kunt altijd gerust contact opnemen met de Hebelgroep!

  Prins Bernhardstraat 85, 7064 GE Silvolde

Loading...