Keukeninstallatie in Silvolde

  • keukens-interieur-placeholder

Maatwerk is het sleutelwoord als het gaat om keukens en interieur van de Hebelgroep. Als ervaren keukenbouwer doen we alles in eigen beheer en daarvan profiteert u: alles wordt volledig volgens de ideeën van de klant uitgevoerd. Dat begint bij de schets die gezamenlijk wordt opgesteld en eindigt met de keuken die u in gedachten had. Van inmeten tot montage, zowel voor particulieren als projectkeukens voor zakelijke klanten.

Keukens en interieur worden helemaal zelf gemaakt door het team van Hebel en dat betekent dat alles op maat en naar wens wordt geplaatst. Er is voorts een grote keus aan diverse gerenommeerde merken apparatuur in alle kleuren en maten en aan verschillende topmerken beslag. Hebel beschikt eveneens over een eigen importeur van natuurstenen platen voor uw keukenblad, dat op die manier van de hoogste kwaliteit is maar toch voor een concurrerende prijs geleverd kan worden.

De Hebelgroep levert maatwerk, maar is tegelijkertijd ervaren op het gebied van projectkeukens, die voor bijvoorbeeld een zorginstelling of woningbouwstichting goed inzetbaar zijn om in grote aantallen te worden geproduceerd. Dat kan net zo goed in een standaard uitvoering als met bijzondere specificaties; zo is het geen probleem om in hoogte verstelbare keukenbladen te monteren voor gebruikers die hier behoefte aan hebben. Alles kan naar wens op maat worden gemaakt.

Daarnaast kan Hebel productie en levering van het complete interieur voor winkels of overige bedrijfspanden verzorgen. Meubels, een balie, kasten op maat; ook hier geldt dat aan al uw wensen kan worden voldaan.

Loading...